skins about bias entry link stuff
👯 Say something kind?

👯 Memories



Older Post | < Newer Post

👯 Followers


👯 Because of you!
Put Background Image from Plain Background
Tuesday, May 27, 2014 | 10:42:00 AM | 0 comments

Annyeong, Guys. Kali ni unnie nak buat "Put Background Image from Plain Background". Macam apa tu unnie? Itu macam Guys punya blockquote but backgroundnya just polos/plain (putih, biru, dll), mau di tukar with background image (polcadot, stripe, vintage, dll). Mau ka? Okay...let's start! Just blogskins, sorry.
  1.  Blogger > Dashboard > Template 
  2. Choose apa yang Guys nak tukar with Background Image tu. contoh unnie : Hide music Mp3 Player.

3. Cari code Hide music Mp3 Player kat your template. contoh unnie: music3 , cause unnie code nya macam tu la. Or kalo Guys nak mudah, just cari code: background  [enter satu-satu, cari!]



4. Tukar code : background-color:#fff; / code background Guys with code ni...
background:url(URL BACKGROUND IMAGE);
 5. After tu, preview and save!  || Jadi nya macam ni la.....

Yeyy,, we did it, we did it, we did it, horrayy!! Bila Guys tak jadi tu,, boleh tanya unnie kat comment ye! Good luck. Request tuto? Boleh. 

Post a Comment

• Any question/ request/ complain?!
• Please leave some comment after read my post!
• Use positive words, no harsh words!
• Thanks for read my post, hope useful :)